2K16 Webmaster PARTY!

Op Zaterdag 12 maart 2016 zal er een 6 uur durend knalfeest plaatsvinden in het DAMHOTEL te EDAM iedereen die affiniteit heeft met de adult branche is uitgenodigd maar vooral de partners die jaar in en jaar uit hun best doen om leads binnen te brengen bij de adult webmaster programma’s van Nederland. Het feest zal omstreeks 20.00 van start gaan en zal doorgaan tot in de late uurtjes. Natuurlijk is het tevens mogelijk om van te voren een hapje te eten kijk hiervoor even bij informatie.

Bij deze locatie is het zowel mogelijk om iets simpels te eten zoals een frietje met een snack, maar het is tevens ook mogelijk om te genieten van een culinair hoogstandje. Het DAMHOTEL heeft een Bib Gourmand in zijn bezit wat inhoud dat dit restaurant word aangeraden tot 1 van de vele hotspots waar u goed kunt eten volgens de Michelin gids.

Het is dus niet nodig om met een lege maag aan het feest te beginnen, tijdens de party zal de muziek en het licht geregeld worden door een drive in show. Natuurlijk heeft dit feest wel een erotisch tintje aangezien het hier gaat om een ADULT webmaster feest. Zo kunt u genieten van erotische danseressen en meer…

Natuurlijk wil jij dit feest niet missen! Dit is het moment waar je niet alleen los kan gaan op de leukste beats van de dj, maar je kan ook contact leggen met collega’s uit de branche en wellicht schiet je er dan nog wat mee op onder het genot van een drankje.

Het doel is om het volledige feest te laten sponsoren inclusief de drankjes en hapjes die tijdens deze avond aangeboden zullen worden. Omdat er maar 200 plekken beschikbaar zijn dient u zich in te schrijven voor dit evenement.

Ben jij er ook bij 12 maart 2016?

Schrijf je in!

 

Naam
 
Achternaam
 
email
 
Website
 
Aantal pers.